Friss topikok

Linkblog

2009.10.25. 09:37 Izsi

Újabb keresőkifejezések, eluralkodott az erőszak

Pár kulcsszó, amire válaszolnom kell. Sötét erők kerítették hatalmába a blogot, de hát így teljes a világ, Bob Marley béke fílingjét valami ki kell egyenlítse, hogy a fent és a lent "egészséges" körforgása megmaradjon. Jin és Jang egységéről beszélek, most következzen a sötétebbik oldal:

a himvesszo mitol all jobban
Köszönöm kérdésed. Hogy érted azt, hogy jobban? Talán túl vagy már életed derekán? Ne nézz animalpornót, akkor talán jobban fog állni, de szerintem neked max a hajad. Hogy áll a hajad? Igyál!:D

baszós lányok zalaegerszegen
Ajnye! Regionális szexpartnerkereső? Rossz helyen keresgélsz, de azért sose haragudj meg jó öreg Google barátunkra, keresd csak tovább a fizetős kurvákat, ha már ingyen nem megy.

fájdalmas anál video free
Erre lenne pár tippem, de inkább nem keresek videót, de megnyugtatlak, hogy tele van a net ilyenekkel. De azért felvilágosítalak, hogy nem egészséges. Lásd, milyen jó ember vagyok (büszke arc).

megeröszakolások ingyen, megeröszakolási videok, emo csajszit megeröszakolják
Na erről beszéltem, hogy eluralkodik az erőszak. Az elsőt nem értem, ha fizetsz valakinek érte, akkor az már eleve nem erőszak, úgyhogy levonhatod a következtetést, hogy minden erőszak ingyenes:D. Javaslom, hogy menj el valami dzsulgelba és erőszakolj meg állatokat, pl tigrist, ők nem kérnek pénzt érte. Videónak megint csak ott a google, és ha nem tudnál angolul, a rape szócska biztos megoldja a problémádat. Emókkal nem foglalkozunk, azok élveznék is az erőszakot.

sexy tinik
Itt azok sincsenek, de lehet lesznek majd, de max 16+.

bob marley szólások
Köszönöm az ötletet, ha erre van kereslet, bármikor.

buzik baszasa
Na ez viszont nem lesz, csakis kizárólag ipari árammal.

tanga forditva fel véve video kép
Már látom planétánk jövőjét, amikor minden ember és némber egy szál fordítva felvett tangában fog balettozni a főtéren. Ez rosszabb, mint a vietnámi papucs zoknival:D.

pusztítsuk az agysejteket
Ezaaaaaz:). Igyunk, hogy legyen hugyunk. Igyunk valamit, az legalább meglátszik:). Egészségünkre!

baszo tarsak
Elfáradtam a sok gépelésbe, ott a google, írd be, hogy fuck, oszt jónapot!

Na látjátok, züllünk, de azért tartom a frontot és mindent megválaszolok:).

Szólj hozzá!

Címkék: beteg humor idióta keresőkifejezések miheztartás végett


A bejegyzés trackback címe:

https://bolhatojas.blog.hu/api/trackback/id/tr681473264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása