Friss topikok

Linkblog

2009.02.19. 21:01 Izsi

Teszt

Ez egy kis teszt, amely csak egyetlenegy kérdésből áll, de ez a kérdés nagyon, de nagyon fontos és lényeges !

Ne válaszolj se elhamarkodottan, se pedig meggondolatlanul ! Gondolkodj, mielőtt válaszolnál ! Adj őszinte választ, ezzel tesztelheted saját erkölcsi beállítottságodat. Egy képzeletbeli helyzetről van szó, melyben döntést kell hoznod. Tartsd szem előtt, hogy spontán, de őszinte választ kell adnod!

A szöveget lassan olvasd, ez fontos a teszt szempontjából !


Amerikában vagy... Pontosabban mondva New Orleansban... Egy orkán utáni szökőár okozta káosz kellős közepén találod magad... Hihetetlenül sok a víz, amerre csak látsz... Te a CNN fotóriportere vagy és ennek az egészen tragikus katasztrófának a kellős közepén vagy. A helyzet az abszolút reménytelenség határát súrolja. A leglátványosabb fényképeket iparkodsz készíteni... Körülötted, a hihetetlen árban házak pusztulnak, emberek vesznek oda... A természet nagy erővel tombol, eltartóztathatatlanul, és mindent magával ragad.

Hirtelen egy férfit pillantasz meg, aki négykerék meghajtású járművet vezet... Kétségbeesetten harcol a természettel, hogy a víz- és iszaptömegek ne sodorják őt is magukkal...

Közelebb mész...valahogyan fontosnak tűnik az a férfi...

És akkor felismered: Gyurcsány Ferenc ! És látod, hogy a sebes ár mindjárt hullámsírba viszi majd őt - végérvényesen...

Két lehetőséged van: Vagy megmented őt, vagy pedig ÉLETED NAGY FÉNYKÉPFELVÉTELÉT készíted el !

Azaz: Vagy megmented az életét, vagy olyan fotót készítesz, amelyért Pulitzer-díjjal tüntetnek ki ! Egy olyan fotóért, amely a világ egyik legfontosabb emberének halálát ábrázolja...



És most a kérdés (válaszolj őszintén): Matt vagy fényes papírra nyomtatnád ?

2 komment

Címkék: humor vicces


A bejegyzés trackback címe:

https://bolhatojas.blog.hu/api/trackback/id/tr64953593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alizzie · http://alizzie.tumblr.com/ 2009.02.19. 21:21:32

Lol, totál beszívatott :D Szörnyű poén, de ott van!
süti beállítások módosítása