Friss topikok

Linkblog

2009.02.22. 19:32 Izsi

Hogyan nyer meg mindent a United?

Az angol Times levezette, hogyan nyer meg idén minden címet a Manchester United együttese. A tervek szerint a szezonban már nem kapnak ki, az FA-kupa-döntőben a Chelsea-t, a BL-fináléban a Barcelonát győzik le.

A Manchester United menetelése – a Times címe szerint 25 lépés a mennyországig - során a szezonból hátralévő huszonöt meccsen a MU már senkitől nem fog kikapni. Legelőször a ligakupát nyerik meg, miután március elsején legyőzik a döntőben a Tottenhamet.

A bajnokságban is mindössze négy döntetlenjük lesz (Aston Villa, Sunderland, Totenham, Arsenal), írja a Times, az összes többi meccsüket megnyerik, így a Liverpool elleni márciusi hazai rangadót is, és megőrzik vezető helyüket.

Az FA-kupában előbb Gera Zoltán együttesét, a Fulhamet, majd az elődöntőben az Evertont verik ki, és a döntőben a Chelsea ellen is nyernek. A legérdekesebbnek a Bajnokok Ligája-menetelés tűnik, az olasz Inter ellen két döntetlennel mennek tovább, hogy a legjobb nyolc között a Villarrealt idegenbeli iksz után otthon verjék ki.

Az elődöntőben a tervek szerint Ronaldo elhallgattatja az Allianz Arénát, és a visszavágón már a döntetlen is elég lesz a Bayern München ellen. A döntőben a Barcelona elleni győzelemmel a MU elsőként védi meg címét a Bajnokok Ligájában.

Az összeállítás érdekessége, hogy három trófeát májusban egy hét alatt szerezne a Manchester. A bajnokság utolsó fordulója 24-én, a BL-döntő 27-én, az FA-kupa döntője 30-án lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: foci united


A bejegyzés trackback címe:

https://bolhatojas.blog.hu/api/trackback/id/tr44959063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása